• Maandag

  09:00 - 18:00

 • Dinsdag

  09:00 - 18:00

 • Woensdag

  09:00 - 18:00

 • Donderdag

  09:00 - 18:00

 • Vrijdag

  09:00 - 18:00

 • Zaterdag

  09:00 - 16:00

 • Zondag

  Gesloten

Melanenweg 6
4661 RZ Halsteren

Binnendienst +31 (0) 617585920

info@pruik.nl

Pruik kopen

Collectie

Een hoogwaardige pruik kopen

Heeft u een haarprobleem of een haarziekte? Dan heeft dat waarschijnlijk invloed op uw welzijn. Door een pruik te kopen kunt u gelukkig toch van een mooie haarbos genieten. De pruik moet dan natuurlijk wel perfect bij u passen, zodat u zich op uw mooist voelt. Koop daarom een hoogwaardige ‘echt haar pruik‘ bij Natural Hair Solutions. Wij kunnen u als groothandel voor hoogwaardige pruiken ongetwijfeld van dienst zijn, en helpen u bij het vinden van de pruik die het best bij u past. Door een mooie pruik te kopen van Natural Hair Solutions voelt u zich weer super mooi.

Een pruik kopen bij een specialist

Een professionele pruik kopen doet u het beste bij de specialist. Koop uw pruik of haarwerk daarom bij ons. Natural Hair Solutions is namelijk een groothandel met meer dan 25 jaar ervaring. Onze medewerkers hebben al heel veel mensen geholpen om een perfecte pruik of haarwerk te vinden. Uiteraard kunnen wij ook u helpen bij het vinden van een hoogwaardige pruik of haarwerk. Een medewerker van ons bedrijf komt bij u aan huis. Hij toont u onze haarwerken, pruiken en andere producten. Een pruik kopen wordt zo wel héél erg makkelijk, en bovendien erg comfortabel en vertrouwd in uw eigen omgeving.

Pruiken voor dames en heren

Uiteraard kunnen zowel dames als heren een pruik kopen bij Natural Hair Solutions. Onze collectie voor dames omvat de selecties Essential en Premium. De pruiken van de selectie Essential, die netjes zijn afgewerkt en een degelijk binnenwerk hebben, vallen binnen de basisverzekering. Dames die op zoek zijn naar een pruik met iets meer comfort en een betere pasvorm kunnen een pruik kopen uit de Premium selectie. Dames die minder het gevoel willen hebben dat ze een pruik dragen kunnen een een heel natuurlijk ogende pruik kopen uit de Natural Hair Solutions Essential+ Collection. De door ons bedrijf aangeboden Premium plus pruiken zijn handgemaakt en sluiten perfect aan. Voor heren zijn er de Essential+ en de Premium+ pruiken. Heren die de heel natuurlijke Essential+ pruiken kopen, hebben minder het gevoel dat ze een pruik dragen. De Premium+ pruiken, die met de hand zijn ingeplant, bieden wat meer comfort en een betere pasvorm.

Welke het meest geschikt is voor u laten we graag zien tijdens een persoonlijke consult. Contacteer ons gerust voor meer informatie, dan leggen we u alles uit over de mogelijkheden en onze werkwijze!