• Maandag

  09:00 - 18:00

 • Dinsdag

  09:00 - 18:00

 • Woensdag

  09:00 - 18:00

 • Donderdag

  09:00 - 18:00

 • Vrijdag

  09:00 - 18:00

 • Zaterdag

  09:00 - 16:00

 • Zondag

  Gesloten

Melanenweg 6
4661 RZ Halsteren

Binnendienst +31 (0) 617585920

info@pruik.nl

Pruik kopen

Collectie

Een hoogwaardige pruik kopen

Bent u op zoek naar een oplossing voor uw haarprobleem? Heeft u bijvoorbeeld last van haaruitval, alopecia of vindt u dat uw haar volume mist? Natural Hair Solutions is dé groothandel in hoogwaardige pruiken. Met ruim 25 jaar ervaring op gebied van ontwikkeling van pruiken en/of haar haarstukken, kunnen wij u verzekeren van een goede oplossing voor uw haarprobleem. Een pruik kopen doet u bij Natural Hair Solutions! Onze professionele medewerkers staan voor u klaar, in de salon of zelfs bij u aan huis. Heeft u graag meer informatie? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Dit kan door ons persoonlijk te bellen op 06-17585920 of een mailtje te sturen op info@pruik.nl.

Waarom een pruik kopen?

De reden om een pruik te kopen kan sterk variëren. Misschien heeft u haaruitval opgelopen door chemotherapie, ziekte of heeft u er genetisch aanleg voor. Haaruitval verandert het uiterlijk en dat kan invloed hebben op uw mentale welzijn. Een pruik kan ervoor zorgen dat uw zelfbeeld positief veranderd. Bij productie van pruiken kan synthetisch haar gebruikt worden, maar er kan ook voor gekozen worden om echt haar te gebruiken.

Verschillende toepassingen om een pruik te kopen

Een pruik kan door zowel mannen als vrouwen gedragen worden. Mannen hebben vaker last van haaruitval door hormonen. Een bekende toepassing van een pruik voor mannen is bij MPB (Male Pattern Baldness). Mannen gebruiken vaker een haarstukje i.p.v. een volledige pruik vanwege de plaatselijke kaalheid. Vrouwen passen het gebruik van een haarwerk/pruik uiteraard ook toe voor kale plekken door gevolg van haaruitval, maar ook komt het steeds vaker voor dat vrouwen haarstukken creatief gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan extensions of een v-part. Dit zijn haarverlengingen/volumestukjes die aan de (nog aanwezige) haren bevestigd kunnen worden en uw look snel en makkelijk kunnen veranderen voor een feestje of speciale gelegenheid. Ze komen in vele verschillende lengtes, kleuren en bevestigingsmanieren voor en zijn zowel synthetisch als in echt haar te verkrijgen.

Waarom een pruik kopen bij Natural Hair Solutions?

Bij Natural Hair Solutions bent u aan het juiste adres als u naar een hoogwaardige pruik zoekt. We hebben een zeer groot assortiment en grote voorraad. Zo proberen wij zoveel mogelijk een oplossing voor ieder haarprobleem te vinden die op uw wensen afstemt. We leveren onze diensten zowel aan particulieren als ook bedrijven, waaronder salons. We zijn een team met betrokken medewerkers die voor u klaarstaan. Valt uw keuze net buiten onze voorraad, dan kunnen wij het gewenste haarwerk/pruikje bestellen bij onze fabrikant en hebben wij binnen een week uw pruikje binnen. Valt uw keuze geheel buiten ons standaard assortiment dan leveren wij ook maatwerk, de productie van uw haarwerk zal ongeveer 12 weken in beslag nemen. Binnen ons standaard assortiment maken we gebruik van Novicap Liberty. Deze techniek fixeert de pruik aan uw huid door thermo contact. Door de warmte van uw hoofdhuid wordt aan de binnenzijde van het haarwerk een antislipsysteem in werking gesteld. Dit geeft een fijn en veilig gevoel dat de pruik op zijn plaats blijft. Ook zijn er met dit fixatie systeem geen lijm of andere chemische middelen nodig die mogelijks irritatie aan de huid kunnen verwekken. Deze anti-slip techniek is 100% latexvrij.