Dames

KELLY

De Essential+ pruiken ogen heel natuurlijk waardoor je minder het gevoel krijgt dat je een pruik draagt. NHS biedt een grote selectie aan premium+ pruiken. Om goed in beeld te krijgen wat we kunnen bieden op dit gebied, kun je onze catalogus aanvragen.

CLARA

De pruiken van de selectie Essential vallen voor iedereen in de basisverzekering. Deze pruikten hebben een degelijk binnenwerk en zijn altijd netjes afgewerkt. Wil je onze complete selectie met Essential pruiken zien? Vraag dan nu een catalogus aan via het aanvraagformulier ‘catalogus aanvragen

TATIANA

Onze premium pruiken bieden net wat meer comfort en betere pasvorm. Deze pruiken zijn met de hand ingeplant. Ben je benieuwd naar de volledige selectie premium pruiken, vraag dan een catalogus aan via ons aanvraagformulier.

GEORGIA

Premium plus pruiken zijn handgemaakt en sluiten dankzij de module caps kan de diepte en de grootte van de muts verkleind worden zodat deze perfect de vorm van het hoofd aanneemt. Ook onze premium+ pruiken zijn terug te vinden in de catalogus die je kunt aanvragen via het speciale formulier.

FEMINA

De pruiken die van echt haar gemaakt onderscheiden zich door de perfectie en de glans van haar ten opzichte van synthetische pruiken. Het voelt aan als uw eigen haar en is ook zodoende te stylen. Meer informatie over deze pruiken vind je terug in onze catalogus. Deze kun je aanvragen via het aanvraagformulier