• Maandag

  09:00 - 18:00

 • Dinsdag

  09:00 - 18:00

 • Woensdag

  09:00 - 18:00

 • Donderdag

  09:00 - 18:00

 • Vrijdag

  09:00 - 18:00

 • Zaterdag

  09:00 - 16:00

 • Zondag

  Gesloten

Melanenweg 6
4661 RZ Halsteren

Binnendienst +31 (0) 617585920

info@pruik.nl

Natuurlijke pruiken

Collectie

De allermooiste natuurlijke pruiken

U heeft een haarprobleem of haarziekte en wilt daarom een pruik kopen. U besluit om op zoek te gaan naar natuurlijke pruiken, u wilt immers niet dat men kan zien dat u een pruik draagt. Aangeraden wordt om dan een echt haar pruik te kopen. Neem daarvoor zeker contact op met Natural Hair Solutions. Wij zijn namelijk een groothandel voor de mooiste natuurlijke pruiken. Al 25 jaar helpen de medewerkers van ons bedrijf mensen met het zoeken naar natuurlijke pruiken die het beste bij ze passen. Onze medewerkers komen bij u thuis met al onze natuurlijke pruiken en haarstukken van echt haar. Ze helpen u met het zoeken naar de voor u meest geschikte natuurlijke pruik.

Dankzij een natuurlijke pruik voelt u zich natuurlijk mooi

Uw haarprobleem of haarziekte heeft invloed op uw welzijn. Natuurlijk moet dit probleem op een professionele manier worden opgelost. Daarom neemt u contact op met Natural Hair Solutions. Wat kan Natural Hair Solutions voor u doen? Dankzij onze natuurlijke pruiken kunt u zich weer mooi voelen zonder dat iemand ziet dat u een pruik draagt. Alle pruiken hebben een degelijk binnenwerk en zijn perfect afgewerkt. Wilt u een pruik met meer comfort? Kies dan voor de ‘Premium’ pruik met meer comfort. De haren van deze natuurlijke pruik zijn volledig met de hand ingeplant. Bent u op zoek naar een natuurlijke pruik die perfect aansluit? Koop dan een handgemaakte Premium+ pruik. De diepte en de grootte van de muts kan worden verkleind, met als gevolg dat deze natuurlijke pruik de vorm van uw hoofd aanneemt. De van echt haar gemaakte natuurlijke pruiken kunnen door hun glans van het haar en hun perfectie onderscheiden worden van de synthetische pruiken. De haren van een natuurlijke pruik voelen aan als uw eigen haren, deze zijn dan ook gemakkelijk te stylen.

Professionele pruiken van topkwaliteit

De natuurlijke pruiken van Natural Hair Solutions zijn professionele pruiken. De professionele medewerkers van Natural Hair Solutions leveren altijd vakwerk. Bovendien zijn ze altijd op zoek naar de nieuwste trends en ontwikkelingen wat betreft haarstukken met echt haar. We willen kunnen aansluiten op de wensen die in de markt bestaan, zodat u er altijd trendy en mooi bijloopt.

Neem gerust contact op met ons om de mogelijkheden te bespreken en een afspraak in te plannen om onze natuurlijke pruiken te passen!