• Maandag

  09:00 - 18:00

 • Dinsdag

  09:00 - 18:00

 • Woensdag

  09:00 - 18:00

 • Donderdag

  09:00 - 18:00

 • Vrijdag

  09:00 - 18:00

 • Zaterdag

  09:00 - 16:00

 • Zondag

  Gesloten

Melanenweg 6
4661 RZ Halsteren

Binnendienst +31 (0) 617585920

info@pruik.nl

Natuurlijke pruiken

Collectie

De allermooiste natuurlijke pruiken

Bent u op zoek naar natuurlijke pruiken voor het oplossen van uw haarprobleem? Natural Hair Solutions heeft een groot assortiment aan hoogwaardige pruiken waaruit u kunt kiezen. Tussen ons assortiment zit gegarandeerd een haarwerk dat passend te maken is naar uw wensen. Wij leveren zowel aan particulieren als bedrijven. U bent altijd welkom om een pruik kopen bij een van onze salons, maar we komen ook graag bij u langs aan huis zodat u onze natuurlijke pruiken kunt bekijken. We zijn altijd op zoek naar de nieuwste trends en ontwikkelingen op de bestaande markt. Zo kunnen we u als eerste van dienst zijn en een oplossing voor uw haarprobleem bieden.

Natuurlijke pruiken bij alopecia

Een pruik is een mooie en snelle manier om uw uiterlijk te veranderen. Natuurlijke pruiken zijn erg gewild en ideaal als u bijvoorbeeld met alopecia te maken krijgt. Alopecia is een haaraandoening waarbij u vrij plotseling (gedeeltelijk) kaal wordt. De aandoening wordt veelal bij jongvolwassenen geconstateerd. Alopecia is een ontstekingsproces rondom een haarwortel. Door deze plaatselijke ontsteking kunnen de haarwortels niet goed functioneren. Dit leidt tot verzwakt haar en uiteindelijk leidt dit tot de kaalheid. Het haar kan mogelijks teruggroeien. Een pruik met een natuurlijke uitstraling kan dan zowel een tijdelijke als permanente oplossing zijn. Deze haaraandoening valt voor vrouwen binnen de verzekering en daarom wordt (er een deel van) de pruik vergoed door de verzekeringsmaatschappij.

Natuurlijke pruiken na chemokuren

Wanneer u in een behandelingstraject zit waarbij chemo therapie gebruikt wordt, kan het zijn dat uw haar uitvalt als bijeffect. Dit komt doordat de haarvormende cellen worden beschadigd. Hierdoor wordt er tijdelijk minder of geen nieuw haar meer aangemaakt. Het uitvallen van het haar is een treurig bijeffect dat veel mensen willen camoufleren. De natuurlijke pruiken bieden een oplossing. Door onze grote en verscheiden voorraad kunnen wij u snel helpen bij deze zoektocht en geeft u dit mogelijk een gerust gevoel mocht uw haar ineens gaan uitvallen. Ook wordt deze vorm van haaruitval gedekt door de verzekering en krijgt u een gehele of gedeeltelijke vergoeding terug voor de aankoop van uw pruik.

De natuurlijke pruiken van Natural Hair Solutions

Bij Natural Hair Solutions hebben we een grote voorraad en uitgebreid assortiment aan natuurlijke pruiken. Onze natuurlijke pruiken zijn gepatenteerd en bieden u een optimaal draagcomfort. De pruiken zijn bijzonder slijtvast en maken gebruik van de nieuwste innovaties op het gebied van vastheid en echtheid. Voor meer informatie kunt u altijd persoonlijk contact met ons opnemen door te bellen naar 0617585920 of door een mailtje naar info@pruik.nl te sturen. Onze ervaren medewerkers staan voor u klaar!