• Maandag

  09:00 - 18:00

 • Dinsdag

  09:00 - 18:00

 • Woensdag

  09:00 - 18:00

 • Donderdag

  09:00 - 18:00

 • Vrijdag

  09:00 - 18:00

 • Zaterdag

  09:00 - 16:00

 • Zondag

  Gesloten

Melanenweg 6
4661 RZ Halsteren

Binnendienst +31 (0) 617585920

info@pruik.nl

Echt haar pruik

Collectie

Een echt haar pruik voor zowel dames als heren

Bent u op zoek naar een pruik van echt haar? Bij Natural Hair Solutions hebben wij verschillende modellen beschikbaar in echt haar, met elks een ander uitstraling als ook ander binnenwerk die het beste aansluit op uw wensen. Een pruik of haarwerk van echt haar onderscheidt zich van de synthetische varianten door de natuurlijker uitstraling van het haar. Ook voelt een pruik van echt haar meer aan als uw echte haar. Wenst u een pruik die als uw eigen haar aanvoelt en ook zo te stylen is? Kies dan voor een van onze echt haar pruiken met het zelfde draagcomfort dat u van ons gewend bent.

Hoe word een pruik van echt haar op maat gemaakt?

Een pruik wordt tegenwoordig zowel machinaal als ook deels met de hand gemaakt. Op basis van uw wensen en behoeftes wordt een pruik op maat gemaakt. Het uitgangspunt kan zijn om de pruik het meest te laten lijken op uw eigen haar, maar dit hoeft niet altijd zo te zijn. U kunt zelf een haardikte en/of kleur kiezen en er wordt dan een mal gemaakt van uw hoofd. Een erkende specialist kan dan een pruik op maat maken. Dit resulteert in een hoog draagcomfort ten opzichte van standaard confectie pruiken. De haren die worden gebruikt voor een maathaarwerk van echt haar zijn haren door donaties en andere inzamelingsacties. De pruiken kunnen ook in combinatie met synthetisch haar worden gemaakt, dit brengt ook weer andere eigenschappen met zich mee die mogelijk beter op uw wensen aansluiten.

Hoe onderhoudt u een pruik van echt haar?

Het onderhoudt van een pruik is een erg belangrijk aspect bij het dragen van een pruik. De gemiddelde levensduur van een pruik is om de nabij de 12 maanden. Het hangt sterk af van hoe goed de pruik onderhouden wordt, het soort haar en uiteraard hoe vaak u de pruik draagt. Bij dagelijks gebruik is bijvoorbeeld de pruik aan meer slijtage onderhevig dan wanneer u het haarwerk/pruikje enkel draagt op speciale gelegenheden. Het is in ieder geval belangrijk om de pruik eens in de maand te ontdoen van talg en zweet. De pruik kunt u wassen door hem in een wasbak of tijltje te leggen en er wat shampoo die geschikt is voor het haar waarvan de pruik is gemaakt in op te lossen. De shampoo zal de haren en het binnenwerk van talg en zweet ontdoen. U hoeft de pruik hiervoor niet grondig te wassen of te schrobben, want dit leidt tot meer slijtage van zowel het binnenwerk als de haren. De shampoo zorgt er namelijk al voor dat het zweet en de talg oplost. Om de haren weer zacht en glanzend te maken na het is ontdaan van de vorige glanslaag door de shampoo is het belangrijk voor zowel snthetisch als echt haar om een conditioner te gebruiken. Welke conditioner hangt af van de haarsoort. Het is altijd belangrijk om de pruik goed uit te spoelen met koud water.

Kies voor een pruik van Natural Hair Solutions. Onze pruiken worden in iedere binnenwerk categorie ook van echt haar gemaakt voor een optimaal comfort wat aan uw wensen voldoet. Door onze ruime ervaring en kennis kunnen wij u een mooie pruik aanraden die u helpt bij uw haarprobleem!