• Maandag

  09:00 - 18:00

 • Dinsdag

  09:00 - 18:00

 • Woensdag

  09:00 - 18:00

 • Donderdag

  09:00 - 18:00

 • Vrijdag

  09:00 - 18:00

 • Zaterdag

  09:00 - 16:00

 • Zondag

  Gesloten

Melanenweg 6
4661 RZ Halsteren

Binnendienst +31 (0) 617585920

info@pruik.nl

Echt haar pruik

Collectie

Een echt haar pruik voor zowel dames als heren

U wilt een pruik kopen, wellicht bent u dan op zoek naar een echt haar pruik. Bij ons, Natural Hair Solutions, bent u aan het goede adres voor een echt haar pruik. Uiteraard bieden wij pruiken met echt haar aan voor zowel dames als heren. Dit zijn volledig natuurlijke pruiken. Hoe onderscheidt deze pruik zich van een synthetische pruik? Een van echt haar gemaakte pruik onderscheidt zich door de perfectie en de glans. U kunt deze ontzettend goed stijlen, simpelweg doordat hij niet van nekhaar gemaakt is.

Een echt haar pruik van een specialist

Een pruik met echt haar kunt u alleen bij een specialist kopen. Neem daarom contact op met Natural Hair Solutions. Wij zijn namelijk een groothandel in hoogwaardige pruiken. Al meer dan 25 jaar verkopen wij pruiken met echt haar. Heeft u besloten om bij ons een pruik met echt haar te kopen? Dan wordt u thuis bezocht door een van onze medewerkers. Hij gaat samen met u aan de slag, en samen zoeken jullie naar de voor u meest geschikte echt haar pruik.

Een echt haar pruik is de beste oplossing

Een haarprobleem of een haarziekte kan een grote invloed hebben op uw welzijn, dat is dan ook de reden dat dit probleem moet worden opgelost. Een pruik van echt haar is ongetwijfeld de beste oplossing. Dankzij die pruik voelt u zich weer “natuurlijk” mooi. De door Natural Hair Solutions aangeboden pruiken zijn gemaakt van echt haar. Het haar is op verschillende manieren in de pruiken verwerkt, maar altijd op zo’n manier dat het er 100% natuurlijk uitziet.

Verschillende soorten kwaliteiten

De Essential pruik is vervaardigd uit stroken haar. Die stroken zijn elastisch met elkaar verweven, wat een perfecte pasvorm oplevert. De haren in de Premium pruik zijn met de hand op een tule basis geknoopt. U kunt ook kiezen voor een dunne haarinplant. Dit haarwerk, dat zeer zacht is, heeft een zeer comfortabel draagcomfort. De achterzijde van de Essential+ pruik is gemaakt van diverse stroken haar. Daardoor kan de pasvorm precies op maat worden gemaakt. Deze pruik van echt haar is vederlicht en heeft een buitengewoon natuurlijke uitstraling en een hoog draagcomfort. Een Premium Plus pruik van Natural Hair Solutions heeft een handgeknoopte boven- en onderkant en een zachte bevestiging van het haar op rekbare tule. Deze pruik is van de voorzijde tot de achterzijde voorzien van fijn gaas, met als gevolg dat deze een zeer natuurlijke overgang van de huid naar het haar heeft.