• Maandag

  09:00 - 18:00

 • Dinsdag

  09:00 - 18:00

 • Woensdag

  09:00 - 18:00

 • Donderdag

  09:00 - 18:00

 • Vrijdag

  09:00 - 18:00

 • Zaterdag

  09:00 - 16:00

 • Zondag

  Gesloten

Melanenweg 6
4661 RZ Halsteren

Binnendienst +31 (0) 617585920

info@pruik.nl

Werkzaamheden

Als ervaren haarspecialist kunnen wij veel voor u betekenen

Over haarverlies

Haarverlies (zogenaamde Alopecia) heeft verschillende oorzaken. Ziektes, medicijnen, stress, hormoon-ontregeling, erfelijke aanleg en ouderdom kunnen leiden tot (tijdelijk) haaruitval, dun haar, kale plekken of kaalheid.

De Haarhoeve helpt u bij het vinden van een oplossing voor dit probleem.

Haarwerk op maat

Een maathaarwerk: een speciaal voor u op maat gemaakte haarprothese in de kleur, lengte en dikte die u zelf wenst.

Met ons oog voor een tevreden klant besteden wij veel tijd in de nazorg van uw haarwerk. Wij nemen daarom ook met iedere klant 4-6 weken na aflevering van uw haarwerk contact op om te vragen hoe het haarwerk bevalt.

Pruiken

Een confectie-pruik: een volledige haarprothese die wij in echt haar of in een synthetische vezel kunnen leveren. Omdat wij hoofdleverancier zijn van NJ Creations Paris kunnen wij u snel voorzien van een perfecte pruik in alle kleuren en maten.

Haarverlening

Haarverlenging: haarverlenging kunnen wij bieden in de vorm van extensions. Verkrijgbaar in alle mogelijke kleuren. De Haarhoeve beschikt over de laatste nieuwe trend: herbruikbare extensions!

Haarverdikking

Haarverdikking: om op natuurlijke wijze meer volume in uw haar te krijgen bieden wij de oplossing in de vorm van een weaving.

Mutsjes

Mutsjes: ook voor mutsjes, sjaaltjes en Buffs kunt u bij ons terecht.

Haargroeimiddelen

Haargroeimiddelen: een kuur die ervoor zorgt dat de haaruitval vermindert en er zelfs weer nieuwe haren terug groeien. Wij werken met o.a. Pardinou, Serioxyl en Spela 707. Er is al vanaf €50,- een pakket te verkrijgen.

Wij steunen de Mimi Ullens Foundation

Met trots steunt De Haarhoeve de Mimi Ullens Foundation. Deze organisatie is werkzaam in België, Frankrijk en Zwitserland en biedt ondersteuning aan kankerpatiënten. In speciaal hiervoor opgezette wellnesscentra binnen oncologieafdelingen kunnen patiënten zo tot rust komen en begeleid worden.